CUBUSAN tuhoaa 99,99% bakteereista, homeitiöistä ja viruksista, myös Covid-19 aiheuttavan koronaviruksen

CUBUSAN tuhoaa 99,99% bakteereista, homeitiöistä ja viruksista, myös Covid-19 aiheuttavan koronaviruksen

Cubusan sopii kaikkialle, jossa ihmiset ovat sisätiloissa. Huoneen tavanomainen tuuletus ei vaikuta desinfiointitehoon.

Aikuinen hengittää keskimäärin 12-18 kertaa minuutissa. Jokainen uloshengitys levittää aerosoleja, jotka voivat sisältää myös bakteereita ja viruksia. Taudinaiheuttajista riippuen nämä voivat pysyä ilmassa useita tunteja. Tartuntariski kasvaa, kun sisätiloissa on useita ihmisiä. CUBUSAN sisäilman desinfiointilaite minimoi tämän riskin.
 
Laite perustuu Sterex-tekniikkaan ja käyttää kylmäplasman tuottamia hydroksyyliradikaaleja tuhoamaan huoneilman bakteerit, sieni-itiöt ja virukset mukaan lukien koronavirukset, mm. SARS-Cov-2. Yksi CUBUSAN desinfioi 120 m³ tilan eli 48 m² normaalilla 2,5 m huonekorkeudella. Laite on tehokkaampi kuin FFP2-kasvomaskit, jotka ovat tehokkaita vain lyhyen ajan.

Tavanomaisissa desinfiointiratkaisuissa taudinaiheuttajien tulee ensin siirtyä desinfioivaan laitteeseen ja ne tuhoutuvat vasta siellä. Tämä levittää taudinaiheuttajia.

CUBUSANISSA ilman ei ensin tarvitse siirtyä laitteeseen levittäen taudinaiheuttajia. Siinä huoneilma kyllästetään ioneilla, jotka yhdistyessään ilmassa olevien vesimolekyylien kanssa muodostavat hydroksyyliradikaaleja. Hydroksyyliradikaalit tuhoavat välittömästi ja pysyvästi huoneilmassa olevat taudinaiheuttajat. Laite voidaan pitää jatkuvasti toiminnassa ja sen ollessa päällä tilassa voidaan samanaikaisesti turvallisesti oleskella.

CUBUSAN tuhoaa 99,99% bakteereista, homeitiöistä ja viruksista. Laite sopii kaikkialle, jossa ihmiset ovat sisätiloissa. Huoneen tavanomainen tuuletus ei vaikuta desinfiointitehoon.

CUBUSAN sisäilman desinfiointilaitteen teho ja turvallisuus on testattu Euroopan suurimmassa teknisen alan tutkimuslaitoksessa Saksassa Fraunhofer-Instituutissa.

Tyylikäs musta kuutio toimii myös sisustuselementtinä.

Ominaisuudet

Tuhoaa välittömästi ja pysyvästi ilmasta bakteerit, sieni-itiöt ja vaipalliset virukset
Vaaraton terveydelle – tilassa voidaan turvallisesti oleskella laitteen ollessa päällä
Ei otsoni- tai UVC-käsittelyä
Huoltovapaa
Erittäin hiljainen
Suunniteltu ja valmistettu Itävallassa

Soita 010 229 0630 tai kysy lisää sähköpostitse info@filterit.fi

Lue myös

Tiedätkö kaivovetesi laadun?

Tiedätkö kaivovetesi laadun?

Kaivoveden laatuun vaikuttaa moni asia. Kaivovesi voi olla terveydelle haitallista vaikka se olisi täysin kirkas, hajuton ja mauton.