Pussisuodatinsäiliöt

Filterit pussisuodatinsäiliöt ovat valmistettu polypropyleenista, hiiliteräksestä tai haponkestävästä teräksestä ja ovat saatavana myös sähkökiillotettuna. Sähkökiillotus tasoittaa säiliön pinnan ja tekee siitä likaa hylkivän sekä helposti puhdistettavan. Lisäksi saatavilla on esim. elintarvikkeiden tai lääkeaineiden valmistusprosesseissa vaadittavia hygieenisiä säiliöitä.

Säiliöiden avaamismekanismit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Suodatinpussin säiliöön tiivistävä tukikori on aina materiaaliltaan polypropyleeniä, ruostumatonta tai haponkestävää terästä riippuen rungon materiaalista.

Muovikauluksiset suodatinpussit tiivistyvät säiliöön täydellisesti. Asetettaessa muovikauluksellinen suodatinpussi suodatinsäilöön kuluu ”klik” ja suodatinpussi on tiivistynyt suodatinsäiliöön. Muovikauluksellinen suodatinpussi on mahdoton asettaa suodatinsäiliöön siten, ettei suodatinpussi tiivisty. Tiivistymiseen ei tarvita jousia tai muita hankalia kiinnittimiä. Säiliössä voidaan myös käyttää teräsrenkaallisia suodatinpusseja.

Filterit pussisuodatinsäiliöitä on olemassa myös usealle pussille. Tämä mahdollistaa suurempien tilavuusvirtojen suodattamisen.

Filterit pussisuodatinsäiliöihin on saatavissa magneetti, joka vangitsee metalliset epäpuhtaudet. Magneetilla varustettuja pussisuodattimia käytetään esim. sivuvirtasuodattimina. Magneetti on valmistettu siten, että sen puhdistus käy nopeasti ja vaivattomasti

Tuotetiedot

Materiaalit PP, teräs, AISI 304, AISI 316
Paineluokat PN6 – PN40
Yhteet DN25 – DN900
Tilavuusvirroille 1 – 4000 m³/h