FilterCR monitoimisuodattimet

Ainutlaatuisilla FilterCR massasuodattimilla ratkaistaan monta vesiongelmaa yhdellä suodattimella.

FilterCR massasuodatin on uudenlainen vedenkäsittelyn kokonaisratkaisu kaivovesien puhdistukseen niin yksityisiin kotitalouksiin, kesämökeille, vesilaitoksiin että teollisuuteen. Se mahdollistaa yleisimpien veden ongelmien käsittelyn vain yhden suodatinyksikön kautta.

FilterCR suodatin vaikuttaa veteen seuraavilla tavoilla

Pehmentää veden eli poistaa kalkin
Poistaa raudan
Poistaa mangaanin
Tasapainottaa pH luvun
Poistaa ammoniumia
Poistaa orgaanisia aineita

FilterCR suodatinmassa uudelleenaktivoidaan suolalla vastavirtapesun aikana. FilterCR suodattimen edistyksellisessä vesimääräohjatussa huuhteluautomatiikassa on aina vakiovarusteena sisäänrakennettu kloorigeneraattori. Suolahuuhtelun aikana kloorigeneraattorin elektrodit erottaa kloridit suolasta (NaCl) natriumiksi (Na) ja vapaaksi klooriksi (Cl). Tämä vapaa kloori desinfioi suodatinmateriaalin ja pitää suodattimen sisäpuolen puhtaana jokaisen regeneroinnin yhteydessä. Epäpuhtauksien tuhoamisen jälkeen kloori liukenee puhdistusprosessiksi ilman jäännöskemikaaleja.

Suodattimen edistyksellinen automatiikka täyttää suolasäiliön aina puhdistetulla vedellä vasta vähän ennen vastavirtahuuhtelun alkua. Näin suolasäiliön puhdistus- ja huoltotarve on erittäin vähäinen.

FilterCR suodatin on erittäin helppohoitoinen ja kompakti automaattinen suodatin millä saadaan ratkaistua saman aikaisesti useita eri vesiongelmia yhdellä suodattimella. Automatiikka huolehtii massan huuhtelusta, elvyttämisestä sekä mikrobiologisesta puhtaudesta. Suodatusmassa kuluu erittäin vähän ja hitaasti tässä suodattimessa. Suodatusmassan käyttöikä onkin huomattavasti pidempi kuin muissa vastaavissa suodattimissa. FilterCR suodatinmateriaalin käyttöikä on jopa 20 vuotta.

Tuotetiedot

Materiaalit Lasikuituvahvisteinen polyetyleeni
Käyttöpaine 2 – 6 bar
Käyttölämpötila 5 – 35 °C