Hiekkasuodatin FilterAFM

FilterAFM hypersuodatin on erittäin tehokas kiintoaine- ja sedimenttisuodatin.

FilterAFM hypersuodattimen suodatusaste on jopa 1 µm kun perinteisen hiekkasuodattimen suodatusaste on parhaimmillaan 25-50 µm

FilterAFM suodattimissa on erittäin peni painehäviö ja suodatinmateriaali puhdistuu helposti pienellä vesimäärällä verrattuna perinteiseen hiekkasuodattimeen. (yli 50 % vähemmän vettä huuhteluun)

FilterAFM suodatinmassa on valmistettu vihreästä kierrätetystä lasimurskasta. Erikoiskäsitelty lasimurska on itsesteriloituva ja sillä on erittäin hyvä mekaaninen ja sähköstaattinen suodatuskyky.

1 kilossa AFM massaa on 50 m² suodattavaa pinta-alaa, kun taas 1 kilossa perinteistä suodatinhiekkaa on 3 m² suodattavaa pinta-alaa.

AFM suodatinmateriaalin pinnalla olevat hydroksyyliryhmät antavat AFM:lle vahvan negatiivisen varauksen, joka tunnetaan nimellä zeta-potentiaali. Tämä vetää puoleensa raskasmetalleja ja orgaanisia molekyylejä. Kun vedessä on pieniä määriä happea tai hapettavia aineita, katalyyttinen pinta synnyttää vapaita radikaaleja, jotka tekevät AFM:stä itsestään steriloivan.

Tuotetiedot

Materiaalit Lasikuituvahvisteinen polyetyleeni
Käyttöpaine 2,5 – 8 bar
Käyttölämpötila max 50 °C
Tilavuusvirroille max 8 m³/h