Kemikaaliton vedenkäsittelylaite

ION SCALEBUSTER kemikaaliton vedenkäsittelylaite suojaa putkia ja vesijärjestelmiä haitallisilta kalkkisaostumilta, sekä korroosiolta ja poistaa putkistoon jo kertyneitä kalkkikerrostumia.

Laite sopii erinomaisesti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien tarpeisiin, sekä soveltuu myös käyttöveden vedenkäsittelyyn. Laite toimii ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja ja ulkopuolista virtalähdettä.

ION SCALEBUSTER kemikaaliton vedenkäsittelylaite on itsepuhdistuva, eikä se sisällä liikkuvia osia. Lisäksi sinkkianodi suojaa putkistoa korroosiolta.

Kemikaalittoman vedenkäsittelyn käyttöetuja ovat huoltovapaa rakenne ja asennuksen vaivattomuus. ION SCALEBUSTER kemikaaliton vedenkäsittelylaite on kooltaan erittäin kompakti ja asennettavissa sekä uuteen putkilinjastoon että jälkiasennuksena jo olemassa olevaan.

Laite pitää lisäksi koko laitteiston puhtaana (mm. venttiilit, pumput, vaihtimet) putkiston ohella. Energiaa säästyy, sekä putkiston ja koko laitteiston käyttöikä pidentyy.

Toiminta perustuu hydrodynamiikkaan, kavitaatioon ja staattiseen sähköön. Laite aktivoituu välittömästi toimintaan virtauksen alettua. ION SCALEBUSTER kemikaalittomassa vedenkäsittelyssä ei ole erillistä ohjausyksikköä, joten mitään säätötoimenpiteitä ei tarvitse suorittaa – ION SCALEBUSTER käyttöönotto on todella helppoa!

Laite on hyväksytty juomavesikäyttöön (ACS-, TUV GS- ja WRAS- hyväksynnät) ja niitä on käytössä yli 300.000 kappaletta.

Tuotetiedot

Materiaalit   kromattu messinki
Paineluokat   PN10 – PN40
Yhteet   DN15 – DN600
Tilavuusvirroille  0,05 – 9200 m3/h

www.scalebuster.com
www.writemypapers.org