CUBUSAN sertifioitu sisäilman desinfiointilaite auttaa suojautumaan eri taudinaiheuttajilta

CUBUSAN sertifioitu sisäilman desinfiointilaite auttaa suojautumaan eri taudinaiheuttajilta

Influenssakausi on taas täällä ja samaan aikaan myös koronavirus leviää aktiivisesti. Riittävän hygienian ja turvavälien lisäksi taudinaiheuttajien leviämistä voidaan ehkäistä myös muilla keinoin, kuten sisäilmaa desinfioimalla.

Aikuinen hengittää keskimäärin 12–18 kertaa minuutissa. Jokainen uloshengitys levittää aerosoleja, jotka voivat sisältää myös bakteereita ja viruksia. Taudinaiheuttajista riippuen, nämä voivat pysyä ilmassa useita tunteja. Tartuntariski kasvaa, kun sisätiloissa on useita ihmisiä. CUBUSAN sisäilman desinfiointilaite minimoi tämän riskin ja ehkäisee taudinaiheuttajien leviämistä sisätiloissa.

CUBUSAN sopii kaikkiin sisätiloihin, joissa ihmiset oleskelevat ja auttaa torjumaan taudinaiheuttajien leviämistä­

Influenssakausi on taas täällä ja samaan aikaan myös koronavirus leviää aktiivisesti. Riittävän hygienian ja turvavälien lisäksi taudinaiheuttajien leviämistä voidaan ehkäistä myös muilla keinoin, kuten sisäilmaa desinfioimalla.

Aikuinen hengittää keskimäärin 12–18 kertaa minuutissa. Jokainen uloshengitys levittää aerosoleja, jotka voivat sisältää myös bakteereita ja viruksia. Taudinaiheuttajista riippuen, nämä voivat pysyä ilmassa useita tunteja. Tartuntariski kasvaa, kun sisätiloissa on useita ihmisiä. CUBUSAN sisäilman desinfiointilaite minimoi tämän riskin ja ehkäisee taudinaiheuttajien leviämistä sisätiloissa. Näin voidaan vähentää työntekijöiden, opiskelijoiden ja lasten sairauspoissaoloja, sekä tarjota asiakkaille turvallisempi ympäristö, jossa tartuntojen riski on minimoitu.

Käyttökohteita esimerkiksi: avokonttorit, koulut, päiväkodit, kokoustilat, valvomot, sairaalat, hoitotilat, vastaanotot, sekä muut sisätilat

Sisäilman puhdistus vähensi tutkitusti niin lasten kuin aikuistenkin sairauspoissaoloja - Kaksivuotinen tutkimus osoittaa eron olevan lähes 30 prosenttia

Helsingissä on käynnissä kaksivuotinen tutkimus, jossa valittuissa päiväkodeissa on tehostettu ilmanvaihtoa sekä sijoitettu päiväkoteihin erillisiä ilmanpuhdistimia. Tutkimus on kestänyt nyt vuoden ja ensimmäisen vuoden tulokset ovat erittäin lupaavia. Päiväkotilasten, heidän vanhenpiensa ja päiväkotihenkilökunnan sairaspoissaolot ovat vähentyneet lähes kolmanneksen. Ero on todettu vertaamalla tuloksia päiväkoteihin, jossa ei ole ollut käytössä erillisiä ilmanpuhdistimia. 

Leikki-ikäiset lapset sairastavat jopa 13 tarttuvaa infektiota vuodessa. Erityisesti päiväkodin aloituksessa lapsi saattaa sairastaa useamman flunssan peräkkäin. Tällöin myös usein lapsen vanhemmat sairastavat saman infektion lisäten sairaspoissaolojen kustannuksia työnantajalle. 

Lue koko uutinen: YLE 27.11.2023

OMINAISUUDET:

  • Ei otsoni- tai UVC-käsittelyä
  • Huoltovapaa
  • Erittäin hiljainen ja energiatehokas
  • Suunniteltu ja valmistettu Itävallassa
  • Neutralisoi 99,99 % bakteereista ja viruksista sisäilmasta
  • Soveltuu jatkuvaan, ympärivuorokautiseen käyttöön

 

Parempi tehokkuus kuin FFP2-kavomaskeilla

CUBUSAN desinfiointilaitteen teho perustuu Sterex-tekniikkaan ja se käyttää kylmäplasman tuottamia hydroksyyliradikaaleja huoneilman bakteerien, sieni-itiöiden ja viruksien tuhoamisessa mukaan lukien koronavirukset, mm. SARS-Cov-2 ja sen mutaatiot. Yksi CUBUSAN desinfioi 120 m³ tilan eli 48 m² kokoisen tilan normaalilla 2,5 m huonekorkeudella. Laite on tehokkaampi torjumaan taudinaiheuttajien leviämistä kuin FFP2-kasvomaskit, jotka ovat tehokkaita vain lyhyen ajan.

Tavanomaisissa desinfiointiratkaisuissa taudinaiheuttajien tulee ensin siirtyä desinfioivaan laitteeseen ja ne tuhoutuvat vasta siellä. Tämä kuitenkin levittää taudinaiheuttajia.

CUBUSAN on tyylikkäästi muotoiltu ja laitteesta on saatavilla kaksi väritystä: valkoinen ja musta

Cubusan sisäilmandesinfiointilaite värivaihtoehdot

CUBUSAN tuhoaa 99,99 % ilmassa ja huoneen pinnoilla olevista taudinaiheuttajista

CUBUSANISSA ilman ei ensin tarvitse siirtyä laitteeseen levittäen taudinaiheuttajia. Siinä huoneilma kyllästetään ioneilla, jotka yhdistyessään ilmassa olevien vesimolekyylien kanssa muodostavat hydroksyyliradikaaleja. Hydroksyyliradikaalit tuhoavat välittömästi ja pysyvästi huoneilmassa olevat taudinaiheuttajat. Laite voidaan pitää jatkuvasti toiminnassa ja sen ollessa päällä tilassa voidaan samanaikaisesti turvallisesti oleskella.

CUBUSAN tuhoaa 99,99 % bakteereista, homeitiöistä ja viruksista. Laite sopii kaikkialle, jossa ihmiset ovat sisätiloissa. Huoneen tavanomainen tuuletus ei vaikuta desinfiointitehoon.

CUBUSAN sisäilman desinfiointilaitteen teho ja turvallisuus on testattu Euroopan suurimmassa teknisen alan tutkimuslaitoksessa Saksassa Fraunhofer-Instituutissa.

 

Lue lisää CUBUSAN sisäilman desinfiointilaitteesta täällä.

Haluaisitko kuulla lisää? Autamme mielellämme!

Soita 010 229 0630 tai kysy lisää sähköpostitse info@filterit.fi

 

Lue myös

Talousveden neutraloinnin eri menetelmät

Talousveden neutraloinnin eri menetelmät

Meille kaikille koulun kemian tunneilta tuttu pH-luku kuvaa veden tai ylipäänsä nesteen happamuutta eli vetyionien määrää. pH<7 tarkoittaa hapanta, pH 7 neutraalia ja pH>7 emäksistä nestettä. Talousveden tapauksessa tavoiteltu pH-arvo on 7,0 – 8,5. Suomalainen pohjavesi on yleensä hieman hapanta, jonka vuoksi pH:n korotus on usein välttämätön osa vedenkäsittelyä. Happamat vedet syövyttävät putkistomateriaaleja, mikä voi johtaa metallien, kuten lyijyn ja kuparin, liukenemiseen veteen. Tämä voi vaikuttaa veden laatuun ja terveyteen sekä esim. kylpyhuonekalusteiden puhtauteen.

Uima-altaiden veden UV-käsittely

Uima-altaiden veden UV-käsittely

Tutkimuksissa on havaittu kloorin sivutuotteiden nostavan riskiä sairastua astmaan ja syöpiin, minkä takia niiden vähentäminen on noussut tärkeään asemaan uima- altaissa.